Ilse Jacobsen

Written by admin on april 14th, 2013

Ilse Jacobsen er er dansk designet mærke, der nok mest af alt, er kendt for sine gummistøvler samt regnjakker. Der ligger dog meget mere bag som tøj sko og accessories. Når det så er sagt, vil jeg dog her beskrive Ilse Jacobsens vinterjakker. Ilse Jacobsen tager udgangspunkt i naturlig skønhed, og jakkerne er derfor, lige som resten af Ilses designs, produceret i naturlige kvalitets materialer med et skarpt fokus på det kreative samt årets trends hvilket kommer til syne på hvert enkelt designede jakke.

Designs

Jakkerne ses engang imellem i skrappe farver, men holder sig mest til de mere naturlige og jordnære farver som; brunlige, sorte, grå, navy, oliven, for ikke at glemme den smukke dybe, og flotte lyse lilla farve. De detaljerede jakker fås både som dunjakker, softshell jakker der er åndbare og vand og vind afvisende samt meget mere. Detaljer som bælter der giver en flot pasform ses ofte, store kraver, hætter, pelskraver, lynlåse knapper og meget mere er en del af de mange flotte modeller.

Ilses Historie

Historien bag Ilse Jacobsens succes startede for noget tid siden, det var dog først i 1993 at firmaet Ilse Jacobsen – Hornbæk blev stiftet. Interessen inden for mode kom først til Ilse, da hun overtog et sko firma fra en ven og derefter selv begyndte at designe en lille sko kollektion, hvilket blev en succes. Med tiden udvidede Ilse, og begyndte at designe både tøj og accesories.

Hvor kan man købe Ilse Jacobsen?

Ilse Jacobsens forefindes i mange online butikker, der ofte har et bredt udvalg af de mange jakker. Udvalgte fysiske butikker føre også mærket, som f.eks. Magasin, Sinnerup, Pinoc, Illum mm. Nogle butikker fører engang imellem kampagner, hvor der forefindes lidt rabat på mærket. Ellers kan udvalgte modeller, findes på udsalg i midten af sommeren og starten af februar.

Leave a Reply