Numph

Written by admin on april 14th, 2013

Det er de færreste modebevidste kvinder, der ikke allerede har enten købt, eller i hvert fald stået med et stykke tøj i hånden fra mærket Nümph. Det er et tøjmærke, der som kvinde med interesser for mode er svært at komme udenom. Efter de for godt en håndfuld år siden kom på det danske tøjmarked, har de vokset sig store. De designer mange forskellige beklædningsdele med et udtryksfuldt design, og blandt andet hører deres vinterjakker til blandt nogle af de helt flotte designs. Man skal være hurtigt ude, hvis man skal have fat i en af deres populære jakker, da disse hurtigt bliver udsolgt.


I det følgende kan du læse lidt om Nümphs historie, kendetegn, farver og prints samt idéer til, hvor du kan købe billige vinterjakker fra Nümph.

Historie

Det var direktøren bag tøjmærket for herrer ”Solid”, der for godt seks år siden bad syv kvinder om at sætte sig sammen og designe et tøjmærke for kvinder. Kravene var, at det skulle være tøj af god kvalitet, som de også selv ville elske at have på, men som samtidig var billigt nok til, at alle kunne få fingrene i tøjet. De syv kvinder skabte et mærke med inspiration fra nymferne i den græske mytologi, der er en slags kvindelige naturguder. Heraf kom navnet Nümph, og navnet satte sit præg på tøjet, der er designet i en feminin stil med et strejf af råhed.

Vinterjakker fra Nümph

Nümph laver årligt 6 kollektioner, og det er derfor med at være på mærkerne, hvis man vil nå at købe noget, inden næste kollektion er på markedet. På denne måde fornyer Nümph sig konstant og forsøger altid at skabe feminint tøj til en billig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Deres vinterjakker er skabt i et tidløst design, der gør, at man kan bruge dem i flere sæsoner. Da kollektionerne fra Nümph ofte skifter, er chancen for, at man møder alle andre i samme jakke også meget mindre, end hos firmaer, hvor der kun udsendes to eller tre kollektioner om året.

Hvor køber jeg billige jakker fra Nümph?

Nettet er klart at foretrække, hvis du leder efter vinterjakker fra Nümph. Selvom mærket i forvejen er ret billigt, kan du dog i nogen onlineshops finde dem på tilbud eller bare endnu billigere end i de butikker, du kan besøge rundt om i landet. Men du skal være ude i god tid for at få fingre i en Nümph vinterjakke, inden de populære jakker bliver udsolgt.

Leave a Reply