Superdry

Written by admin on april 14th, 2013

Superdry er et tøjmærke der primært henvender sig til smarte fyre og kvinder der godt kan lide det lidt rå look. Superdry vinterjakker kan fås i mange modeller og med mange detaljer, hvilket er en fordel da vi alle har forskellig smag.

DKs største udvalg af Superdry jakker, klik her!

Vinterjakker

Dynejakker i skinnede moderigtige stof der holder en dejlig varm er en af kendetegnene for Superdrys vinterjakker. Er man til den lidt mere nedtonede vinterjakke dog stadig i en kraftig kvalitet er det også at finde, ofte udstyret med pelskrave lommer og knappeåbninger i træ og læder kontrast. Men det stopper ikke her, er man til en mere let kvalitet når det gælder vinterjakker, der minder lidt om en skijakke, fås dette også fra Superdry  eksempelvis med fleece som foer. Der er altså uendelig mange modeller at vælge imellem med hver deres fede detaljer, funktionalitet og materialer samt veste og skindjakker hvis man mere er til det.

Superdry er super populært

Superdry er et japansk inspirereret design hvilket er tydeligt at se på deres logo der også består af japanske tegn. Det blev grundlagt i 1985 og havde til formål at designe unikt tøj af en god kvalitet. Mærket er vokset med tiden og er blevet så super populært at det forhandles i over tyve lande.

Hvor kan man købe Superdry vinterjakkerne?

Jakkerne fås i et utal af online samt fysiske modebutikker, hvor prisniveauerne er forskellige alt efter model. Jakkerne kommer som mange andre vare på tilbud nu og da, men kun udvalgte modeller. Hvis man leder på sider som trendsales, eller den blå avis kan man helt sikkert finde en Superdry jakke til en god pris.

Leave a Reply