Danefæ vinterjakker

Danefæ laver klassiske, holdbare og bærbare produkter til børn og voksne. Ligesom rigtig mange andre danske brands går Danefæ helt ind i hele produktionen og tager stilling til alle aspekter fra ide til færdigt produkt.

Om du søger skønne, figursyede jakker til kvinder, lækre og praktiske vinterjakker til børn eller endda vinterjakker til mænd, så har Danefæ det i sortimentet. Herunder kan du læse svar på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med vinterjakker fra Danefæ.

Se alle Danefæ vinterjakker

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
DKK999,95 DKK499,98
Tilbud
Tilbud

Kan jeg købe økologiske Danefæ vinterjakker?

Mærket er kendt for at lave slidstærke og klassiske designs, der bare holder år efter år og barn efter barn. Det er et opgør med brug-og-smid-væk-kulturen ved at skabe produkter, der kan holde til at blive brugt og lever helt op til de krav og standarder, der findes blandt os forbrugere i dag.

Der bruges en stor del Oeko-Tex produkter i produktionen af Danefæs modeller, men helt økologisk er det ikke alt sammen. De fleste af produkterne er fremstillet uden brugen af farlige og forbudte kemikalier, men er det ikke nok for dig, så findes der en Danefæ Organic linje, der bygger på bæredygtighed og økologi.

Kan jeg købe Danefæ vinterjakker til hele familien?

I mange år var Danefæ kendt for deres vinterjakker til børn. Herfra kommer de kendte striber, prikker eller helt klassiske farver. Siden er der kommet en stor og alsidig kollektion af damejakker til, der spænder helt fra den klassiske, sorte og figursyede jakke, til den mere sporty model. Fælles for Danefæ vinterjakker er, at der ikke er overladt noget til tilfældighederne.

I år kan du ud over børne- og damekollektionen også finde en jakke til mænd.

Hvilken størrelse kan man få Danefæ vinterjakker til børn i?

Til børn findes der vinterjakker i størrelsen 2-12 år. Det er den alder, hvor børn har brug for deres egne designs, og der skal designes med plads til leg og bevægelse. Her er der lagt mere vægt på funktionalitet og bevægelsesfrihed. Designsene er mere legene og sjove.

Hvilke størrelser findes vinterjakker fra Danefæ til damer i?

Til damer finder du vinterjakker i str S-XXXL.

Når det kommer til design er der mange fællestræk, uden at designet bliver kedeligt eller ensformigt. Alle vinterjakker fra Danefæ er lange og dækker numsen. De går alle ned til midt på låret eller længere. Der er lagt vægt på, at du skal kunne holde varmen i det danske vintervejr, der ofte er koldt og fugtigt.

Kan man finde Danefæ vinterjakker i sort?

Der laves sorte vinterjakke til både børn og kvinder. Det er dog langt fra den mest fremtrædende farve i kollektionerne. Der findes mange skønne og sjove farver, specielt i børnekollektionerne. Gennemgående er striberne i afstemte farver og prikkerne. Begge mønstre er gennemgående fra kollektion til kollektion og er med til at understrege ønsket om at skabe tøj, der kan bruges længe uden at blive umoderne.

På samme måde er det klassiske snit og klassiske farver, der er kendetegnende for damejakkerne, kun brudt af enkelte farver som orange, pink og grøn.

Danefæ er klassisk, lækkert og holdbart design med omtanke. Der er lagt meget tid i produktion, gennemførte detaljer og alsidighed. Vælger du en Danefæ vinterjakke, så får du et produkt, der kan bruges mange år frem uden at blive træt at se på eller gå af mode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *