Hummel vinterjakker

Når vinteren endnu en gang står for døren, er tiden inde til at finde vinterskoene, halstørklæderne og ikke mindst de varme vinterjakker frem. Står dit barn og mangler en vinterjakke, hvilket ofte er tilfældet i de år, hvor børnene vokser mest, så kan du med fordel lede efter en vinterjakke fra Hummel, som byder på et stort udvalg af vinterjakker til drenge og piger i alle aldre.

I denne guide får du svar på de vigtigste spørgsmål i forhold til køb af Hummel vinterjakker til børn, når vi hjælper dig igennem de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig inden købet. På denne måde kan du være sikker på at ende med den helt rigtige Hummel vinterjakke, som dit barn vil få stor glæde af mange år fremover.

3 billige Hummel vinterjakker

Tilbud
Tilbud
Tilbud

3 eksklusive Hummel vinterjakker

Tilbud
Tilbud
Tilbud

Se alle Hummel vinterjakker

Tilbud
DKK599,95 DKK389,97
Tilbud
Tilbud
Tilbud
DKK899,95 DKK584,97
Tilbud
DKK599,95 DKK389,97
Tilbud
Tilbud
Tilbud
DKK999,95 DKK649,97
Tilbud
DKK1.099,95 DKK714,97
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
DKK1.099,95 DKK714,97
Tilbud
DKK949,95 DKK617,47
Tilbud
DKK849,95 DKK552,47

Hvilken størrelse skal jeg gå efter, når jeg skal købe Hummel vinterjakker til børn?

En af de første faktorer, der spiller ind, er størrelsen på jakken. Er dit barn i en alder, hvor han eller hun fortsat vokser hurtigt, kan du med fordel gå efter en jakke med plads til, at de kan vokse og samtidig passe jakken om en til to sæsoner. Dette kan især være en fordel, hvis du investerer i en dyr model.

Vær dog samtidigt sikker på, at jakken ikke bliver for stor. Den kolde luft skal ikke have fri adgang til at trænge ind under jakken, da dit barn i så fald vil have svært ved at holde varmen. Det vil også være svært for dit barn at løbe omkring, lege og bevæge sig frit, hvis jakken er for stor. På samme måde vil en jakke, der er for lille også holde dårligere på varmen. Køber du din nye Hummel vinterjakke til børn online er det derfor vigtigt, at du er sikker på dit barns størrelse, inden du køber.

Er du på udkig efter en Hummel vinterjakke til børn i teenagealderen, bør du købe en jakke i en autentisk størrelse.

Hvor varm bør vinterjakken være?

Hvor varm dit barns nye jakke bør være afhænger naturligvis af, hvad den skal bruges til. Skal familien på skiferie, bør du gå efter en jakke med ekstra foring samt høj vind- og vandtæthed. Skal jakken anvendes til hverdag i det danske vintervejr, der både kan byde på sne, regn og blæst, kan du nøjes med en jakke med almindelig foring samt passende vind- og vandtæthed.

Tag også gerne dit barns behov med i overvejelserne. Nogle børn har svært ved at holde varmen, mens andre hurtigt får det meget varmt med overtøj på. Derfor kan du med fordel gå efter en ekstra varm jakke til det kuldskære barn, og omvendt finde en lettere model, hvis det giver bedre mening.

Hvor vandtæt skal jakken være?

En jakkes vandtæthed angives i vandsøjletryk, og Hummels vinterjakker til børn fås med vandsøjletryk på 5000 mm og 8000 mm. Den førstenævnte egner sig godt til hverdagsbrug i Danmark, mens et vandsøjletryk på 8000 mm vil være en fordel til brug på skiferier og lignende.

Bør jakken have en høj åndbarhed?

Når du kigger efter Hummel vinterjakker til børn, er åndbarheden en vigtig faktor, du bør holde øje med. Det er især tilfældet, hvis dit barn har en alder, hvor han eller hun ofte leger udendørs. Her vil en jakke med høj åndbarhed gøre det lettere for barnets hud at ånde samt komme af med fugten, mens de er fysisk aktive.

Hvilke praktiske detaljer bør jeg holde øje med?

Indbyggede reflekser er en god praktisk detalje, uanset om vinterjakken skal bruges på skiferie eller til hverdagsbrug. Når dit barn opholder sig udendørs i løbet af de mørke vintermåneder, må de nemlig gerne kunne ses tydeligt på lang afstand.

Herudover kan du holde øje med detaljer som snefangere i ærmerne, hætter, der kan lynes eller knappes af samt vandtætte sømme og store, anvendelige lommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *