Name It vinterjakker

I mere end 30 år har Name It skabt mode til børn i alle aldre. Det er den individuelle stil og muligheden for at være moderigtig til overkommelige priser, der driver teamet bag. Selve kollektionerne er inddelt i fire forskellige linjer.

Name It laver tøj til børn fra 0-16 år og arbejder ud fra en ide om, at trends og mode skal være tilgængeligt for alle. Derfor ligger priserne for vinterjakker fra Name It i den fornuftige ende af skalaen.

Se alle Name It vinterjakker

I hvilke størrelser laver Name It vinterjakker?

Name It laver vinterjakker i størrelser fra 40 op til 174. De har inddelt deres kollektioner i fire underkategorier, der hver især lægger vægt på de forskellige ting, der gør sig gældende for den aldersgruppe, de henvender sig til. Grupperne er som følger:

  • Baby – findes i størrelse 40 – 74
  • Mini – findes i størrelse 80 – 110
  • Kids – findes i størrelse 116 – 152
  • LMTD – findes i størrelse 140 – 174

Der er altså lagt vægt på at lave modeller og designs, der henvender sig til de forskellige aldersgrupper, men med øje for, at de ældste godt kan overlappe lidt i størrelserne.

Er Name It vinterjakker økologiske?

Nej. Alle produkter Name It fremstiller i bomuld bliver stilet mod at blive gjort økologiske. I dag er der op mod 36% hvor målet er at nå 50% i 2020.

Siden kommer turen til de andre produkter, men det er en længere proces og har stor indflydelse på de priser Name It gerne vil kunne udbyde deres modeller til.

Hvor kan du købe Name It vinterjakker?

Name It vinterjakker findes på en lang række forskellige sider på nettet. Her kan du holde øje med deres nyeste kollektioner og modeller, ligesom du kan sammenligne priserne hos de forskellige forhandlere af dette mærke.

Findes der Name It vinterjakker til drenge og til piger?

Der findes både jakker til drenge og piger i alle størrelser. Samtidig er der et stort udvalg af vinterjakker, der kan bruges af begge køn. Jo ældre børnene bliver, jo mere bliver det modellerne frem for kun farverne, der er med til at definere om et design sigter mod piger eller drenge.

I hvilke farver fines Name It vinterjakker?

Faktisk er Name It et af de danske mærker, der bruger flest farver og prints. Sammen med et andet dansk navn, Molo, er der virkelig lagt vægt på de sjove og farverige prints, der kan lyse op på legepladsen i vintermørket.

Du finder med andre ord alt fra de klassiske ensfarvede parkaer med pelskant til frække og sjov quiltede jakker i skønne farver.

Hvis du ønsker en vinterjakke til ungerne, der er fornuftig i pris, men ikke går på kompromis med hverken design eller detaljer, så skal du kigge hos Name It. Det danske brand er en del af Bestseller, der i mange år har stået bag mange populære high street mærker som Vila, Selected Femme og Only.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *